Har redan börjat tänka till kring sonensstudent nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
Tillsättsenvanilpulver och farinsockret och vispa tills det inte är några klumpar. Dom är inte helt nyttiga men ändå lite bättre än mina vanliga bakverk kanske
) Häll i moussen i resterade grädde och vänd till ni har en härlig mousse. Den ska bara tjockna till. Vitan kan sparas till om ni ex ska göra pannkakor, paj, maränger el liknande
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggengenast lite roligare
Det är inte ofta som jag numera bakar eller gör godis men ibland är det gott med något till kaffet. Istället för att köpa smörkola i affären, som så klart innehålleren massa skit, kan man faktiskt enkelt slänga ihop lite smörkola själv som dessutom är LCHF
Arbetar uteslutande i marsipan (och det är denendaprodukten jag inte gör själv), vet att många sjungersugarpastens lov mentycker att den (trots att man kan få den i regnbågensallafärger) är rätt trist och intetsägande och sen är den inget god heller
Allavioler lär vara ätbara och de är ju verkligen vackra. Häromveckan var vi på en chokladprovning (eventuelltmer om densenare) och där fick jag upp ögonen för hur otroligt god kombinationen viol och choklad är
Och jag har det perfekta receptet på en riktigt somrig drink som ni kan bjuda på… Jag hittade receptet i senaste numret av Icas tidning Buffé, därkallar de drinken för Hugo
Min äldsta är mycket kräsen och det är t o m svårt att hitta bröd som han tyckerdugertill frukost. Ett kriterium som verkar gälla just nu är att det ska vara runda smörgåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.