Otroligt gott vin för enlitenpeng. Jag gillade den skarpt Min svärmor kallar den Kryddstark gryta, men jag vet inte om jag håller med om att den är så jätte "kryddstark" precis
Både på vardagar då det blir matlåda med till jobbet menäven på helger till lunch. Ugnsbakad lax med ett kesotäcke och till detta en påse uppstekta wokgrönsaker
Men på hösten sedan blev jag gravid med Lillebror och då skrek min kropp efter pasta och bröd, men nu försöker jag sakta hitta tillbaka utan någon detox
Men efter att han hade lagat de goda, tunna, frasiga och väldigt fina pannkakorna finns det inget annat för mig att göra än att ta tillbaka min pannkaksåsikt
Ja, så får vi se om de får godkänt. Testade att göra en sirap på lite av rabarberna som fick lite extra friskhet från lime och serverade tillsammans med vaniljglass och jordgubbar
Förespråkarna för paleolitisk kosthållning utgår från evolutionsteorier som menar att Homo sapiensrent biologiskt inte förändrats från denna tid och i sin utveckling till människa anpassats till att äta en viss slags kost
Dock orkade jag inte ta mig varken till IKEA eller till densvenskarestaurangen Björk här i centrala Milano för att köpa matjesill, så jag kompromissade med mig själv och köpte italiensk ansjovis istället - och jag måste säga att det funkade precis lika bra
Enter your comment here. Vi ska träffa Kavat snickeri som ska tillverka våra fönster, altandörrar och ytterdörren till huset, så det känns som ett möte som jag vill vara med på
Skala potatisen och skär den i skivor. Rör ner vitlök och häll upp i en smord ugnssäker form. 1muskotnöt, riven. 1prästost, riven, mager. 14 person(er) Ingredienser 750 g potatis, Asterix 4 dl mjölk 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald 1 krm muskotnöt, riven 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 dl prästost, riven, mager1. Sätt ugnen på 225°. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
De går säkert även att göra helt mjölkfria för den som behöver det - med mjölkfritt margarin, crème fraiche av någon alternativ sort samt s k veganost - men det har jag personligen inte testat
Hade egentligen tänkt att baka vanliga bullar i förmiddags men det blev inget med det. (Ja det där med muffins tror jag det var väldigt många år sedan jag åt det)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.