125 grader
Halvera tomaterna och lägg i en ugnsfast form. Blanda ihop olja, salt, socker, tunt skivad vitlök och timjan efter smak. Baka i ugnen ungefär 1 1/2 timma.
grönsaker
175 grader
Låt grönsakerna bli mjuka och nästan lite svarta på kanterna.
Efter cupcakesen gick vi vidare i favoriten Leila bakar. Enkelt och snabbt var det dessutom. Snabba franska fruktflarn Bilden gör inte flarnen rättvisa
eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Egentligen var det helt nya bekantskaper, någon hade träffat någon, men de flesta hade träffat ingen
Det här är i grundenenkylskåpsrensningsmiddag. Jag hade en ynklig bakpotatis, några morötter, lite överblivenriven ost och en skvätt grädde i frysen och jag ville så gärna göra en god vegetarisk rätt
Så på sätt och vis kan man ju säga att de misslyckade kakorna ändå blev en ny lyckad sort. Dessa glutenfria små chokladflarn var egentligen tänkta att bli små fina bulliga chokladkakor
Så var det äntligen dax för en middagsbjudning i det Atterstigska hemmet. Det har varit dåligt med bjudningar med fler än en gäst på sista tidenmen det ska bli bättring det lovar jag
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.