En maxad molusk
På Bordet
På Bordet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2012 års variant, PRIMA Julsnaps 2012, f ö den 19:e i raden, och som vanligt komponerad av kryddmästaren Johan Odland harmonierar lika bra med julens smakpalett: Fruktig, med en tydlig äppelkaraktär, ett sting av kanel, kummin, fänkål och en lite rökig eftersmak, baserad på maltwisky. Det bar rakt igenom det utsökta julbord som serverades på nya Spritmuseet på Djurgården i samband med lanseringen för en tid sedan.
  • 2012 års julsnaps. Patricia är kallskänka på Vin &Spritmuseet restaurang.
  • 4-6 portioner
  • 1 äpple
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1 madras curry
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 msk majonäs 1 msk mango chutneysalt, peppar, lite pressad citron
  • 4-5 inlagda sillfiléer i bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.