Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Inte mig emot, jag är verkligenen höstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
För någon vecka sedan köpte jag för första gången i hela mitt liv hem en kålrabbi. Jag tycker om att handla hem grönsaker jag aldrig testat för att vidga mina vyer i grönsaksdisken
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart enny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
När jag för någon dag sedan la ut en bild. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
Jag gillar verkligen att använda mig av nyaingredienser i köket och idag välkomnar jag enny vän. Tidigare trodde jag att kålrabbi och kålrot var samma sak men det var det ju verkligen inte
Men det lyckas jag ju nästan med ändå. Tina hallonen i mikron 2. Ta ut och mosa med en gaffel 3. Låt stå och svälla till sig ett tag i kylskåpet, gärna över natten 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.