Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Slå upp på väl rengjord burk/burkar. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
HÄR kan du se mitttidigare recept. Ennypa salt. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sistanatten på mitt sommarjobb
Intemig emot, jag är verkligenenhöstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Bland annat tipsade Amy om ett recept på kålrabbigratäng hon hittatientidning. För någon vecka sedan köpte jag för första gångeni hela mittliv hem enkålrabbi
Värdinnaden här gången var U, som själv kallar sig matnörd (och jag skulle nog med bestämdhet säga att jag också är en matnörd av rang), och hon bjöd som alltid på fantastiskt god mat
Jag har länge velat göra om mintidigarelite dunkla blogg tillenlite mer piffig och gladare. Jag fickäntligenenanledningtill att köpa mig ett nytt kakfat med tre våningar, så alla godsaker skulle få plats
När jag för någon dag sedan la ut enbild. Låt dem svalna på plåten. Kramisar. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
Man känner att man behöver enriktigC-vitaminboost nu när mörkret lägger sigtidigare och tidigare. Apelsiner äter vi på längden och tvären, framlänges och baklänges
Det tog bra lång tidinnanden kom tillSverige efter det tycker jag. En glad och trevlignyhet för Sverige och vi gläds åt den glädje som prinsDaniel utstrålade när han berättade om deras nytillskott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.