Värmenkommer från sidorna och inte underifrån, så det är inget som bränner fast i botten, och grytan har en insats med keramisk non-stick-beläggning som gör att inget fastnar
Ringla över olja och krydda med oregano, paprikapulver, sal, peppar och en nypa cayennepeppar. Skrubba potatisen och skala morötter, palsternacka och lök
Nu skrev jag inte ner några smaknoteringar men det är ett ganska okompliceratvin. Lördag och matlagning är en god kombination, lördag och långkok ännu bättre – dofterna fyller lägenheten och skapar en underbar atmosfär
Om inte så klicka på bilden här ovanför så kommer du till Keldas sida och kan registrera dig. Lördag- och söndagmorgon i lugn takt med långfrukost är bland det bästa jag vet och det är då jag samlar energi efter en hektisk vecka
Hur ska man få med allt man vill i en rubrik. Rött vin, en skvätt grädde, timjan, rosmarin och soltorkade tomater sätter smak på såsen och det blev en riktig höjdare tycker jag
Lägg en kula sorbe i ett glas. Fyll upp glaset medmousserandevin. ca ½ flaska mousserandevin. (Detta fungerade inte för mig denna gång men det kanske går bättre för er)
Har vi riktig tur så får vi fortsätta gotta oss ett bra tag till, tänk om det blir en långhelg med lika ljuvlig sommarkänsla som det är just nu - då misstänker vi att denna Kristi Himmelsfärdsdag kommer att gå i grillenstecken i mer än en trädgård
Torr, fruktig smak med inslag av smultron, kex, nougat och röda vinbär. Lika bra att gå all in var min tanke och jag kompletteramed lite mer saker så att det skulle kunna bli enkomplett måltid
Detta kommer att vara avgörande för en perfekt smak till sardinerna. Häll oljan vinäger, vatten i en lergryta eller låg gryta tillsätt paprika lös upp med sked blande väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.