Fast inte i samma mängd som till julen förstås. Ingen sås dennagången, det brukar variera från gång till gång, ibland gör vi en brunsås på stekskyn i pannan och smakar av med kryddor och fond
Det blir en härlig symfoni av syra, sälta och hetta från balsamvinäger, kapris och chili. Dennajulens första sillinläggning här i köket blir just en sådan där nymodernitet som provades och fick godkänt av provsmakarna vid familjen Larssons bord
Nyss hemkommenfrån Paris där julen var allt annat än vit. Paris är verkligen ljuvligt i juletider. En tradition för mig är att gå till Notre Dame och titta på den stora vackra granen, stämningen är verkligen magisk
Med den rätta maten kan du minska inflammationer och rena hela kroppenfrån gifter. Här är ett par exempel på mat som effektivt rensar ut gifter och får dig att må fantastiskt
Tänk, julen 2011 är redan över och kommer inte tillbaka, ett stort tack till ALLA er som kom in med ett God jul att dela med er av, jag var med er alla i tankenäven om jag aldrig hade tillräckligt med internettid för att kunna kommentera tillbaka till er
Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Med sina klara färger är denen njutning för ögat, men också för magen
en regnig lördag i oktober. Ja, sådär härligt för mycket av allt i en bra blandning. Konsten att göra det smaklösa smakfullt kanske man också skulle kunna säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.