När man njuter av krusbärspaj med maräng, fredagsminnen och en ledig helg. Ska visa er några av dem senaremen först tänkte jag ge er receptet på den krusbärspaj som jag bakade tillsammans med enav våra elever i går
Bred marängsmeten ovanpå bottensmeten. Maräng. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vitt skilda
Sen ska man lita på sina sinnen och lukta och smaka på maten innan man slängerden. Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.