Fredag igen. Det är sjukt gott, går snabbt och är ganska enkelt. Om man inte gräddar för länge. Och den där extremt trevliga fredagskänslan kommer ju liksom av sig själv
Gårdagen blev som jag trodde, riktigttrevlig och rolig. Två bilder från minmidsommari går. Vi träffades som sagt ett par kompisar hemma hos killen och vi pratade, skrattade, spelade fotbollstennis och brännboll
juli 2014. juni 2014. april 2014. februari 2014. januari 2014. augusti 2013. juli 2013. juni 2013. april 2013. februari 2013. januari 2013. augusti 2012. juli 2012. juni 2012
Ingenting slår ju ett kallt glas hemmagjord rabarbersaft. Idag har jag kokat saft för fulla muggar. Det är inte heller svårt att göra och det enda man behöver är
Det finnsenanledningtill att klassikerblir just enklassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Nu på sommaren när det är varmt ute och man har grillat eller ätit mycket tillmiddag så kanske man inte är sugen på enjättestabbig efterrätt och då är det här ett enkelt och gott alternativ
SOMRIG BÄRSMAK Lättbakad tårta på enbotten av mandelmassa. Firaden med läckra och lättlagade recept från Arlaköket som inkokt lax, grilladentrecôte och bärtårta
Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Och framförallt äta den. I. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakareicentrala Toscana
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Denna laxpaj är underbart krämig och fräsch att servera nu tillvåren och sommaren. Jag har använt varmrökt lax men det fungerar bra att byta ut den mot kallrökt lax också
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.