Ställ fatet ikylen och låt det hela dra till sej smakerna, ta fram en stund innanservering. Så har vi nu lyckats välja ut litebilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, enmiddag som viplötsligtfick för oss skulle ha ett italienskt tema
Idag är det internationellaLakritsdagen säger de som vet. Ska jag bjuda på något med lakrits. I synnerhet saltlakrits, jag får frossbrytningar och huvudvärk vid blotta tanken
Det har varitenintensiv vecka som avslutades med två dagar på konferens. Vid alla måltider fanns bra alternativ för mig och andra som väljer bort kolhydrater
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka imigdenlillabiten som finns kvar av dengudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.