På onsdag kommer expressen hem hit till mig och ska filma när jag lagar korvstroganoff och bara på de senaste dagarna har fler spännande idéer och förslag dykt upp än på typ hela året dessförinnan
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Och det är den samlade kunskapen som gör att man kan improvisera, lita på sin förmåga i alla lägen, rädda misslyckade anrättningar, hitta nya kombinationer och inte minst att finslipa sina klassisker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.