Det finns en stor risk för att överäta under julhelgen…. Saker som påverkar vår hälsa mer än någonsin under just långhelger med mycket mat och under vår mörkaste tid på året
Med oss hem har vi två restaurangtips, men dom sparar vi tillen annan dag och bjuder idag istället på ett "sista minuten tips" inför morgondagens firande
Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus pålandsbygdenen bit utanför London. Inte helt oväntat blev undertecknad utsedd till att ordna middagenpåkvällen och jag bjöd påen hel massa gott
Det blir en maffig köttbit att servera pånyårsfesten eller helgens middagsbjudning. Skar tilloasisen och ner med det i en större skål och två marimekkoskålar, fyll på med vatten och låt dra en stund medan du förbereder blommorna
Bred därefter ut marängenpåglassen och grädda genasttillsmarängen fått fin färg. Jag har länge varit nyfikenpå att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Använd eftervärmen för att steka på brödet lite, och jag stekte även tomaterna, mycket gott. Jag känner att jag vill dela med mig om hur lätt det är att variera vegobiffar smakmässigt, hur enkelt det är fixa och hur gott det blir
Rätterna finns redan påbloggen i registret. Entrérätt. Glada vappen och god fortsättning påvåren. Bakad torskrygg med nordisk pesto, salsa och vårens första primörer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.