En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
I helgen åt jag ett supergott knäckebröd när jag och mina väninnor var på restaurang i Jönköping. Detta måste jag bara baka tänkte jag och av en händelse hade min ena väninna ett recept på liknande knäckebröd
Underbar till revbensspjäll och köttbullar. underbar blandning av sälta, syrlighet och sötma. Om du tycker att grönkålen är lite sträv/hård, så häll kokande vatten över den och låt den rinna av i durkslag innan du lägger ihop salladen
Pressa citronsaft över salladen, droppa över lite olivolja – klart. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Rör ihop alla ingredienserna och ställ kallt till servering. Njut av såsen - det gjorde verkligen vi. 3 tsk dijonsenap. Rivet skal och saften från 1 lime
Det finns många olika förslag på ensallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen
Vi grillade ryggbiff och matchade med sallad och aioli. De var verkligen helt helt underbara, så jag tiggde så klart till mig receptet och inväntade tillfälle att få göra dom själv
Klockan var nästan tre på eftermiddagen innan jag slängde ihop ensallad med det jag hade hemma. Det har varit enintensiv vecka som avslutades med två dagar på konferens
Skölj och strimla salladen och skölj och. Sallad. Värm upp olivoljan till tomatsåsen i en kastrull. Servera aubergingratängen med riven parmesanost och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.