En vecka med smaka av Asien!
Mysan lagar
Mysan lagar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tandorifisk
  • 4 portioner Ugn: 200 grader
  • 600 g vit fiskfilé, i stora bitar
  • 2 msk citronsaft
  • 4 dl yoghurt
  • 3 msk vinäger
  • 1 lök, finhackad
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 cm ingefära, finriven
  • 1 tsk gurkmeja
  • en nypa salt
  • en nypa malen koriander
  • en nypa garam masala
  • en nypa chilipulver
  • ½ röd chilifrukt, fint skivad
  • ½ purjolök, finstrimlad
  • 1 msk rivet limeskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.