Oftast är det bildenpårätten som jag dras till. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Jag är dentypen som måste äta frukost annars blir jag på ett helt förskräckligt dåligt humör. Hittade det här receptet i en bok av Anna & Fanny Bergenström för många år sedan och det har inte hittat någon konkurrent än
Måndag kväll och här kommer veckansmeny. Säsongen bjuder påen massa goda grönsaker och rotfrukter. Den startar med ensvensk klassiker, som de flesta tycker om
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.