En vild stroganoff
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vild stroganoff 2 port + matlåda
  • 400 g medisterkorv, eller falukorv
  • 1 rödlök, fint hackad
  • 1 dl valfri svamp, vi hade torkad blandsvamp
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 ½ dl grädde
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 1 msk köttfond
  • 1½ tsk timjan
  • 1 tsk rosmarin
  • salt och svartpeppar
  • Använder du torkad svamp så lägg den i blöt innan du lagar till den.
  • Strimla och stek korven, tillsätt löken så den får fräsa med någon minut.
  • Tillsätt även svampen och låt fräsa en kort stund.
  • Rör samman crème fraiche, grädde, gelé och fond och häll det i stekgrytan.
  • Tillsätt kryddorna och smaka av.
  • Låt grytan småputtra ca 5 minuter och servera.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.