Arepas venezolanas. Venezuelanska majsbröd. Dessa fantastiska små brödplättar gjorda på majsmjöl är vanligt förekommande i olika delar av Sydamerika, främst Colombia, Venezuela och Costa Rica
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
Lägg allt i en matberedare och mixa allt tills det har bliviten relativt slät deg. Enliten mun full. Jag brukar vara väldigt skeptisk när det gäller sådana bollar, men dessa är som sagt goda på riktigt
Blanda äggvitor, en tredjedel av sockret och citron i en bunke. Hade en granne över på middag förra veckan och då bjöd jag bland annat på denna dessert
Förbered dej på enlitenspenatlektion om du är nyfiken. Förutom att smoothien är nyttig så är den go, med andra ord år det en sån där "win-win sitautaion"
Krydda med cayennepeppar och pressad vitlök. Igår hade jag helt glömt bort att Malkars träningscenter skulle filma i alla träningslokalerna inför deras nya reklamfilm
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
chorizo, italiensk salami, prosciutto, lufttorkad både karré och kotlett, hyvlad parmesan, färskost med smak av vitlök, kex, cocktailtomater, jordgubbar och kiwibitar
Svarta tårtor, bruna tårtor (japp, till det året när jag och min storebror hade födelsedagsfirande tillsammans, en riktig hösttårta eftersom vi båda är födda i oktober) vita tårtor, rosa tårtor, tårtor med bär på, med silver på, med blommor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.