Enbärs- och apelsingravad lax med kall lingonsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ laxsida med skinnet kvar
  • 1 kg
  • 1 dl farinsocker
  • ½ dl salt
  • 1 tsk grovmald svartpeppar
  • 2 msk enbär
  • 1 apelsin
  • saft och skal
  •  
  • Lingonsås
  • 3 dl äppelcider
  • 1 dl socker
  • 1 dl vinbärsgelé
  • 2 tsk torkad ingefära
  • 4 tsk maizena utrört i lite vatten
  • 1 apelsin
  • saft och skal
  • 4 dl lingon
  • ½ kruka timjan
  • ½ msk grovkornig senap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.