Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Skölj och strimla purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Servera med sallad till. Koka makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen och låt dem rinna av
Täck medkycklingröran och strö över osten. Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter. 350 g kycklingfilé
Fräs purjolök, broccoli och potatis i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Späd med vatten och buljongtärning och koka i 15 minuter tills grönsakerna är mjuka
8 kycklinglårmed ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater. - Läs hela inlägget här 8 kycklinglårmed ben och skinn
Först steker jag färsen ihop med paprika och röd lök och häller sen i tacokrydda. Sen brukar jag hälla i färskost med taco eller paprika smak i färsen i grytan och röra runt
Krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och nymald peppar. Servera med riven parmesan. Tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med på svag värme ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.