Bryn havregrynen med cocosoljan så de blir lätt bruna. valnötter, havregryn, lakritspulver, anis, vaniljpulver, torkade plommon, torkade fikon, citronskal och citronjos och salt
Ta isär försiktigt och slå in i folie eller lägg i en burk med bakplåtspapper mellan. Ett tips är att trycka ut degen med ett till bakplåtspapper över smeten så fastnar den inte i händerna
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
Kakor med chokladbitar ochhavssalt – småkakor med tre sorters socker, vitt socker, farinsocker och vaniljsocker, med bitar av mellanmörk choklad sprinklade medhavssalt
Värm sedan lite yoghurt, pensla brödet med denna och strö över diverse gröna kryddor du tycker om, jag använde oregano och timjan, och slutligen strör du över lite grovkornigt havssalt som pricken över i
Ugnbakad brie handlar det om, här toppad med sirapsnötter och salt. Ljuvligt med helg. Igår kväll hade jag ett härligt tjejgäng på besök – god plockmat, lite vin och en massa prat och skratt
Ta ur vaniljstången, och häll upp kolan i en lämplig form med bakplåtspapper. Den är så god att jag är helt till mig, minst lika god som lakritskolan medhavssalt
KOLASNITT MED MÖRK CHOKLAD, PEKANNÖTTER OCHHAVSSALT. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. ) och bakning. Platta till längderna något (särskilt om du väljer att baka ut två längder) med en gaffel eller liknande
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
Fodra en avlång brödform med bakpapper. Vispa ägg och socker fluffigt. Avsluta med smet på toppen. Sikta ner kakao, blanda ner dulce de leche och tillsätt försiktigt kokosfettet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.