Fler kombinationer med torkad frukt och nötter kommer definitivt läggas upp på Gabriella´s MAT. Rulla små bollar och täck hälften med kokosflingor och hälften med kakao
Idag kan jag stolt dela med mig av en boknyhet och ett rykande färskt kokboksrecept. Syrliga energibollar från ”Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken”
Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Energibollarna är fulla med goda fettsyror, mineraler, vitaminer och allehanda antioxidanter, och är ett bra alternativ till olika energibars som man kan köpa färdiga
Dagens frukost bestod av två utav energibollarna som jag bakade i helgen ( recept nedan) + surdegsknäcke med jordnötssmör + mild naturell yoghurt med blandade bär och müsli + äppelklyftor
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.