Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet. Dagens recept är nämligen en autentisk thailändsk kycklinggryta med klassiska asiatiska grönsaker som passar perfekt med lite ris
Avnjutes med sallad och bröd – ätes med fingrarna. Mortla vitlöksklyftorna med saltet. Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt vinägern
Smaka av med fond. Servera grytan tillsammans med ris och råkost. 12 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot. Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker
Smaka av med fond. Servera grytan tillsammans med ris och råkost. Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker. 2 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
Avnjutes med sallad och bröd – ätes med fingrarna. Mortla vitlöksklyftorna med saltet. Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt vinägern
These can be eaten before and after a workout or why not with your afternoon coffee. To have energy balls in the fridge is great when you need energy quickly
Skala morot och potatis, skär moroten på längden och dela med snett skaft till cm-tjocka bitar. Lägg potatis och morot i buljongen och låt koka på medelhög värme
Jag vet inte hur många satser som har bakats av detta recept och jag har serverat dessa fröknäcken på såväl min student, min födelsedag, nouw-bloggevent, på frukostbordet, som mellanmål och det har till och med publicerats i tidningen Vegmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.