Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Jo, biff med bambuskott – precis som på kinakrogen. Det smakade faktiskt precis som på krogen, fast kändes inte lika flottigt och det här köttet blev mörare och finare än det man får på restaurangen
Jag tycker många grönsaksbiff-recept som jag stött på i själva verket har visat sig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktiga vegebiffar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.