De här snittarna fick smak av tonfiskpastej, gurka ochVästerbottensostoch det knapriga havssaltet när vi använde Bregott med havssalt gjorde dem extra mumsiga
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Häll vattnet i grytan och börja koka på medelhög värme. Smaka av med kalvfonden. Skär köttet i små tärningar och stek snabbt på hög värme tills det fått färg
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip
Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Ikväll har jag gjort plommonmarmelad, busenkeltoch klart på nästan en timme. Lägg dem i en kastrull tillsammans med citronen skuren i tunna, små bitar, riven ingefära och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.