Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kalldillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Förvara kallt tills servering. Den här såsen påminner lite om den man fick i skolan tillsammans med sprödbakad spätta och potatis, men den är inte exakt likadan
Hacka schalottenlöken och blanda med crème fraiche. Smaka av med lime, peppar och dill. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens
Ställ kallt. Häll upp oljan i en liten kanna. Mixa ägg, vinäger, senap, salt och peppar i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle under tiden maskinen är igång, kör tills det blir en tjock majonnäs
Dillsåsen. Koka nu Dillsåsen. Lägg över ost skivorna på mosen och dillsåsen. dillsås -. Min hemlagade fiskgratäng på torsk & dillsås med gräddig potatismos, helt klart godkänt här hemma
Enkla rödbetsbiffar med kall jordnötssås. Ingredienser. / ca 170 g koka kikärtor / ca 230 g kokt rödbeta / 3 msk vatten / 1 tsk salt, mer efter behag / 1 1/2 tsk fiberhusk / 1 pressad vitlöksklyfta
Recept. Gäst. mån, 2013-09-09 13. 48. 10min. (0). 1. Blanda alla ingredienser i en skål och låt den stå och dra i kylen i ca 40-60 minuter innan den serveras
Enkelt, snabbt och smidigt. Ställ in i frysen, och avnjut kall. Ta alla ingredienser och blanda ihop. Kryddor, och citron, samt majonäs får man avgöra själv hur mycket man vill ha i, beror helt på egen smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.