Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Vad du än är på humör för. 3 msk mangochutney (kan uteslutas). 500 g fläskfilé 2 ½ dl créme fraiche tomat & basilika 2,5 dl créme fraiche franska örter 2 msk tomatpuré 3 msk mangochutney (kan uteslutas) 2 vitlöksklyftor 1 krm cayennepeppar 1 krm svartpeppar Valfri mängd champinjoner
Kärna ur gurkan och strimla den fint. Skär brödet diagonalt så att det blir fyra trekanter. Skär kanterna av 2 skivor formfranska, smöra undersidan tunt och pensla ovansidan med uppvispad äggvita
Ställ att jäsa under bakduk/handduk i 30 minuter. Grädda i 225 grader varm ugn i 10-12 minuter eller ställ plåten i frysen så kandu ta fram och grädda efter behov
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.