Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Och det finns säkert fler som håller med mig om. Ät och njuuuut. 1 paket frysta bär, vi använde mango/hallon1 burk vaniljkesella Fyll upp två dessertglas med bär och ringla över vaniljkesellan
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Trifle går att göra på en mängd olika vis ochdetta är bara ett sätt. Jag älskar enkla desserter och varvar ofta smulade cookies med vaniljyoghurt (delikatess varianten) och bär i glas
Ibland är det enklaste det godaste. Varva kex, bär och yoghurt i glas. Den går att laga på under 5 minuter och du behöver bara några få ingredienser. Detta behöver du för 2 portioner. Krossa kexen grovt, blanda med smält smör och 1 tsk socker. Detta behöver du för 2 portioner
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Hösten fullkomligen exploderar runt om oss och den är lite som ett vackert dukat bord med väl genomtänkta detaljer och tänk det är precis just det vi behöver denna kyliga och mörka årstid, så mysigt med en sprakande brasa, levande ljus och krypa upp i en bylsig fåtölj och bara njuta
Tillsätt äggen ett i taget och rör emellan, mosa bananerna och rör i dem tillsammans med gräddfilen. Det här brödet kom till när jag ville göra en filmjölkslimpa till middagens soppa, men saknade både filmjölk och bikarbonat
Ett underbart tips på en snabb och enkel rätt, men såååå. god och absolut med mersmak. Lycka till och låt smaka tillsammans med ett stort kallt glas vatten med is och en skiva citron mums filibaba
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.