Entrecôte med rucolasås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skiva entrecote
  • salt
  • grillolja
  • 0.75 dl valnötskärnor
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk färsk basilika
  • 0.5 tsk färsk dragon
  • 2 dl ruccolasallad
  • 250 g kesella
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 tsk honung
  • salt och peppar
  • tomat
  • mozzarella
  • basilika
  • olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk dragon
  • 1 msk citron
  • salt och peppar
  • 2 msk maizena
  • 100 g röda druvor
  • minitomater
  • svarta oliver
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.