Entrecote i nyponssås med couscous och myntaklick
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 små schalottenlökar
  • 1/2 msk olivolja
  • flingsalt, svartpeppar
  • 2 msk mandelspån
  • (eller pinjenötter)
  •  
  • Myntaklick
  • 2 dl färskost
  • 3/4 tsk salt
  • 2 krm stött (rosé)peppar
  • 1 – 2 msk finstrimlad färsk mynta
  • 400 g entrecote i skivor
  • 1 msk smör
  • salt, svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 4 dl vatten
  • 1/2 tärning kalvbuljong
  • 12 katrinplommon och/eller torkade aprikoser
  • 1/2 dl russin
  • 2 kanelstänger
  • 2 –3 msk nyponmarmalad
  • 4 portioner couscous
  • 1 tärning kalvbuljong
  • 1 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.