Entrecote med kantarellsås
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar entrecote på runt 130-150 gram styck
  • 2 msk rapsolja
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar
  • 3 msk ljus japansk soja
  • 2 krm timjan
  • 1 krm salvia
  • 1 krm rosmarin
  • Kantarellsås: 50 gram smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1,5 dl mjölk
  • 2,5 dl grädde
  • 2 dl förvällda kantareller, 200 gram oförvällda
  • 2 msk ljus soja eller 1 tsk kinesisk soja
  • 0,5 krm vitpeppar
  • Tillbehör: 12 kokta färskpotatisar eller delikatesspotatis
  • 3 dl okokta gröna linser
  • 1 rödlök
  • 4 msk balsamvinäger
  • 1 msk honung
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 krm vit- eller svartpeppar
  • 150 gram isbergssallad eller annan grönsallad
  • 8 cocktailtomater
  • 2 finrivna morötter
  • 2 msk vinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.