En rejäl köttbitmed en mastig och len sås som kompletteras medugnsrostadpotatis. Tajma potatisi ugn medstekningen av köttet, servera som på bildmedlite hackad persilja
Jag tycker själv att sötpotatis är ovärderlig som smakbrytningtill de gamla klassikerna. Skala rotfrukterna, dela dem imindrebitar och lägg i en ugnsfast form eller på en plåt
kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thaibasilika, svartpeppar och örtsalt. en helt vanligvitlök som är fermenterad och därmed har den förändrats i både
* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukter och lök
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt medlite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme med portabellon och låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
Skala och skär rotfrukternai önskad storlek. Täck eventuellt fiskenmedugnsfolie en stund på slutet. I ett reklamblad som vifick hem av Coop hittade jag recept på en helt fantastiskt god gratineradtorskfilé
Massera in en svartvitlöksklyfta på båda sidorna. Svart vitlök går att finna på många ställen nu men är fortfarande lite dyr så ny behöver inte använda den, det går lika bra medvanligvitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.