instagram 100kitchenstories. Trots att termometern visar minusgrader utomhus och frost ligger på såväl tak och bilar, så kommer jag inte sluta äta smoothies
500g Kalvfärs2st Ägg2dl Vispgrädde1tsk Epice riché (kryddblandning som kallas 4 kryddor i dagligt tal består av vitpeppar, muskot, kryddpeppar och kryddnejlika)Salt efter smak. 1tsk Epice riché
Smaka av med epice riche, salt och peppar. 4 portioner500 g finmalen kalvfärs4 äggulor2-3 dl vispgrädde1 krm epice richeSalt och nymalen peppar1 dl ströbrödSmör till stekningPotatispuré
The 12 of February, ie Tuesday next week, the day when we are suppose to eat Semla is here. 12 of February, ie Tuesday next week, the day when we are suppose to eat Semla is here
I övriga världen kallas dagen för Mardi Gras, Shrove Tuesday, Faschingsdienstag och Fastlagstisdag. Fettisdagen firas tisdagen efter fastlagssöndagen som är den dag som inleder fastlagen, de tre dagarna som föregår fastan, fastan pågår sedan de 40 dagarna innan påsk
Krydda med salt, lite epice riche och peppar från kvarn. 1 krm epice riche (fyra kryddor). 500 g fasan och rådjurskött 5 äggulor 2,5 dl iskall vispgrädde 1 krm epice riche (fyra kryddor) salt och malen vitpeppar nyrivet vitt bröd smör till stekning
500g Kalvfärs3st Äggulor2dl Vispgrädde1tsk Epice riché (kryddblandning som kallas 4 kryddor i dagligt tal består av vitpeppar, muskot, kryddpeppar och kryddnejlika)Salt efter smak. 1tsk Epice riché
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.