Ernsts julbröd med äpple och valnötter
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Ernsts julbröd med äpple och valnötter

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl grahamsmjöl
  • 3 dl rågsikt
  • 2,5 dl havregryn
  • 2,5 dl vetekli
  • 1,75 dl vetegroddar
  • 2 dl rågmjöl
  • 1 l filmjölk
  • 2 dl mörk sirap
  • 3 tsk salt
  • 5 tsk bikarbonat
  • 2 dl valnötter
  • 3 äpple (i små tärningar)

Beskrivning

    Blanda alla torra ingredienser och tillsätt därefter fil och sirap.

    Rör om och häll degen i två smorda formar.

    Grädda i 75 min 200 grader

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.