Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Chicken Fried Steak (eller Country Fried Steak) i USA, Cotoletta alla Milanese i Italien, Tonkatsu i Japan, Kotleta i Ryssland eller Wienerschnitzel lite överallt
Vi chillar här hemma och har det allmänt bra. JUL, SENAP & HEMMA. Klär granen, myser med LSH och idag ska vi baka pepparkakor och sätta ihop det där pepparkakshuset
Vet att klippta korn är toppen så det är jag extra nöjd med att detta bröd har. Man ska ju inte äta mackor då men jag är mackoman så jag blir glad när det finns bröd som är bra
*Det här inlägget är ett samarbete med Matsmart. Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
One Pot Pasta Puttanesca och ettbra sätt att minska matsvinn. Nu expanderar Paradsiet ut i Sverige genom att ta in kapital för att kunna starta fler butiker och expandera sin e-matshandel för att kunna nå ut i landet, vilket jag tycker är fantastiskt, så detta inte bara blir en hjälp som Stockholmare kan få
*Det här inlägget är ett samarbete med Matsmart. Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
En naturlig blandningHade ni också ett sådant där småhemligt ställe. Svårt att motstå en smakbitFungerar perfekt precis som det är på en bit bröd eller, som igår, som tillbehör till bratwurst, potatismos, harrico och mild senapssås
Förra helgen testade jag att göra ett ljust formbröd och det blev väldigt lyckat. Jag utgick från receptet på frukostfrallor men ville göra ett bröd i form istället
Där finns en hel massa bra idéer och till och med ett par recept att inspireras av. Det där med inspiration verkar förresten vara ett nyckelord när det gäller rest-matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.