Här kommer ett enkelt recept på fudge som jag hittade i en tidning. Skålen/koppen är egentligen en värmeljuskopp från IKEA, men jag brukar använda den till lite alltifrån skål att skeda upp dipsåser/smör etc
Hursomhelst här kommer ett superenkelt recept på en pastasås med tonfisk. Och med att stora A har sportlov så har jag fixat och trixat lite så att jag blir ledig några dagar under lovet, till hennes stora glädje
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Låt spenaten tina i ett durkslag. Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm
Ett helt kompani är förstås bara ett talesätt men mycket mat blev det idag. Chilin var tänkt till fyra personer och det blir ju bra tänkte jag, då har vi till några luncher också
Ett tips är att äta den med kniv och gaffel. Gissar att det är all lax som är orsaken till det. Även förra året visade jag några laktosfria alternativ till julbordet ↓
Hon har ju nästan gått en hel termin i ettan nu, och om fyra veckor är det jullov. Det var en särskild dag när alla föräldrar som ville fick komma och se på hur det gick till i klassen under några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.