Resultatet blev ettfantastisktgott och färgrikt bröd. Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ett lite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Förra helgen testade jag att göra ett ljust formbröd och det blev väldigt lyckat. Jag utgick från receptet på frukostfrallor men ville göra ett bröd i form istället
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Jag var lite sugen på ettgott bröd att rosta så jag bakade dessa extra goda formbröd. Lägg tillbaka degen i bunken och lägg på ett lock eller täck med plastfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.