Ännu ett recept på en lättlagad vegetarisk maträtt som passar bra att laga isommarvärmen. Denna nudelwok, med vitkålochägg, kanske inte ser så mycket ut för världenmen smakar förträffligt gott
Koka upp vattenochättika, knäck äggenetti taget ienliten kaffekopp eller decilitermått. Om såsen skulle skära sig så kokar du upp ett par matskedar grädde ochvispar sedan ner såsenien stråle idetta, vispakraftigt
Det här var enenkelochsmidig, het kikärtsgryta som blev klar iett nafs. Det var tur det, för hela denangivnamängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillarinte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Efter ett dopp i sjön, lagade vienhärligmiddagikvällssolen, drack gott rieslingvin från Mosel och skvallrade om allt mellan himmeloch jord, som bara två väninnor kan
Knäck ettägg på entallrikoch häl försiktigt ner det i vattnet. Bondbönorna smakar fantastisktiden här krämigasåsenochägget gör det hela ännu mer spännande och passar perfekt inikombinationen
Här har jag tillagatäggen med syrlig smetana, ett smärre fång av dillochfinhackad lök. Ställ formarna ien större ugnsfast form och fyll på med kokande varmt vattentillettvattenbad, strax över hälften av formen
Läggtillbakadenibunkenigen. Lägg dem på plåten. Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor ien smäll och baka ettlite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fickenmöjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.