Ett mellanting mellan pizza och paj.
Allt och lite till
Allt och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten: en plåt
  • 2 dl vatten
  • 50 g smält smör
  • 1/2 tsk salt
  • 5 dl vetemjöl (för glutenfri botten använd Sempers Grov Mix)
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning: det här räcker till två plåtar
  • 1200 g marinerade broilerstrimlor t.ex honung
  • 2 stora paprikor, gärna i olika färger
  • 1 bit purjolök
  • 2-3 klyftor vitlöksklyftor
  • 1 msk soijasås
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 1-2 tsk basilika, oregano el annan örtkrydda
  • krossad svartpeppar
  • riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.