Ett tips är dock att inte ha med småbarn i köket vid dekorering – fokuset hamnar liksom på att fånga flygande mjölpåsar, diskmedelskrig och annat, men nog syns det väl ändå att det ska vara en kanin
Toppade med lite extra, syrliga halloncrunch och serverade färsk sojamjölk därtill. Macka på glutenfritt surdegsformbröd med jättegod, rökt Smålandskorv, blomsallad och gurka + ett kokt ägg
Jag tänkte piffa till dem lite genom att färga den överblivna chokladen med lite röd och gul pastafärg men den röda pastafärgen ville bara lämna röda prickar i chokladen så det blev vita bollar med rödprickiga dekorationsränder
Gjorde en stor sats med glass och höll på att äta upp allt själv, så otroligt gott. Kokosmjölken gör glassen krämig och bidrar med en len smak av kokos som inte stör utan bara ger ett upplyft
Rör ner i sockerlagen, tillsammans med arom och färg. Ja det gillade dom, fast bäst gillade de dom utan strösocker på, ja de blir som geléhjärtan som man köper i affären, ja lite annorlunda hallonsmak bara, men goda, kan inte säga himmelskt goda då jag vanligtvis inte gillar geléhjärtan, men gillar man geléhjärtan tycker man säkert dessa är himla goda
Så idag får vi kanske fresta med en god och inte så krånglig dessert till nyårsaftonsfirandet. En chokladpannacotta som täckts med ett lager rödaste röd champagnegelé är det vi bjuder på
Istället för att göra en form med cheesecake, gjorde jag mini cheesecakes medhallonsmak. Under tiden krossar du chokladkexen och blanda ihop med det smälta smöret
Häll sedan i de i en kastrull och blanda ihop med smakämnen och sötningsmedlet. Ställ in vattnet med gelatinpulvret i kylen i 10 minuter. 1 ½ msk sötningsmedel
Det blev ingen färg men dock god hallonsmak så jag låter det stå kvar i receptet. I vanlig ordning bakade vi något smarrigt till alla hjärtans dag och i år fick det bli en kaka med överraskningshjärta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.