Grädda tjocka, småpannkakor på medelstark värme. Skala och riv ner äpplena. Blanda ner ägg och mjölk. Vänd på pannkakorna när du ser att det bubblar lite på pannkakornas ovansida
Mosa banan och blanda med ägg. Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Servera med grädde, sylt och jordgubbar eller annat gott. Godmorgon, solen strålar här i Skåneland och tidigt i morse blev det en underbar springrunda vid havet
Självklart toppade jag mina pannkakormed keso och genast var smaklökarna mer än nöjda. Och denna gången fick det agera mjöl i mina glutenfria pannkakor
(Du behöver inte skala äpplet) Strö på socker ochkanel i den mängd du vill ha. Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen
Recept på andra amerikanskapannkakoroch lite nostalgiminnen hittar du här. Det var lite "pickligt" att vända på pannkakan, och du behöver en bra, riktigt böjlig stekspade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.