Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
ja, då får vi hålla oss tillgodo med kålen, palsternackan, svartrötter och rättikan. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Hyvla fänkålen tunt, marinera med saft och zest från citronen och salt. Finhacka löken, koka upp med vitt vin, lägg i musslorna och sjud tills de öppnar sig
Spanskinspirerad potatissallad med paprikaolja, fänkål och mandel serverad medstekt abborre samt tomat- och mandelsåsEn smakrik potatissallad med paprika och tomat blir en bra variation till den klassiska med crème fraiche och majonnäs
Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Honungsstekt färskpotatis med vitlök. Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.