Fänkålsbakad Lofotentorsk med champagnevelouté och jordärtskocka
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g torskrygg
  • 2 schalottenlökar
  • 4 klyftor vitlök
  • 1 msk timjan, hackad
  • olja, till stekning
  • 0,5 l vitt vin
  • 1 l grädde
  • 200 g jordärtskocka
  • salt och peppar
  • 1 fänkål
  • 100 g smör
  • 1 citron
  • 1 glas champagne (ca 1 dl)
  • 1 msk dill
  • 600 g torskrygg 2 schalottenlökar 4 klyftor vitlök 1 msk timjan, hackad olja, till stekning 0,5 l vitt vin 1 l grädde 200 g jordärtskocka salt och peppar 1 fänkål 100 g smör 1 citron 1 glas champagne (ca 1 dl) 1 msk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.