I går gjorde jag en riktigt smarrig Tomatpaj. Har gjort liknande paj flera gånger förut men brukar inte gå efter något speciellt recept utan improviserar utefter vad jag har hemma
. Fetaost har förmodligen varit den ingrediens vi har konsumerat mest den här sommaren. Jag använder den i allt, i såser, sallader, marinerad i olivolja och i bröd
Ibland vill man bara göra nåt extra med klyftpotatisen. Nåt litet som piffar upp. -). Jag kryddade den med paprikapulver (och flingsalt, svartpeppar & olja såklart) och det gav en extra piff
Vi äter ofta bönsallad. Denna bönsallad kommer vi att göra många gånger framöver. Bönsalladen fungerar säkerligen fint på en buffé eller som ett mindre tillbehör också
Och så är den såååå färgglad. Den här salladen är sååååå god. Den söta smaken från sötpotatis blandas med den salta smaken från gröna linser och den syrliga smaken från dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.