Färgglad regnbågstårta
Linda Runn
Linda Runn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 bottnar
  • 7 dl vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 175 g mjukt smör
  • 3,5 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker (jag minskade på vaniljsockret och tillsatte lite äkta vaniljpulver) 4 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • Väg av smeten och dela upp i 6 skålar, färga med pastafärger/karamellfärger (du får starkare klara färger med pastafärger
  • Häll i formarna och grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter, prova med en provsticka så att botten är genombakad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.