Nog för att mina barn föredrar den hederligaköttfärsbiffen med potatis och brunsås. men ibland tycker jag det är kul att göra en annan variant, då brukar jag göra denna, med b la krossad
Krämig, gräddig pasta. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilkenöverraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härligenergi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
I helgen lagade jag fläskfilé som i grädde gratinerades med stekt lök och rosmarin. Bara att steka på skivadfläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindadpotatis
Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår. Idag passade det att göra rejäl varm mat med åska och regn utanför fönstret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.