Blanda all ingredienserna till färsbiffarna i en bunke och arbeta ihop till en jämn smet. Värm upp en stekpanna och stek i rikligt med smör, tills biffarna är genomstekta
Färsbiffar går alltid hem, både hos mig och övriga familjen och denna gång var det ingen skillnad. Att använda grillade soltorkade tomater är steget bättre än endast soltorkade då smaken är mer intensiv, den är lite som en jobbig jävla sommarmygga man inte kan bli av med ordentligt men på ett positivt sätt
Därför går jag loss på färsbiffar (igen). Den här gången med rödbetor och fetaost som smaksättare. Om du inte vill ha vitlök, ersätt med en liten finhackad gul lök, eller använd både och
Gör så härBlanda ägg, lök , vitlök och kryddor med färsen ordentligt och forma färsen till biffar. Servera gärna med en tomatsallad, nybakt foccacia och lite marinerade oliver
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fyllda med Café de Parissmör
Nu är jag dock tillbaka för att bjuda er på ett vardagsvänligt recept på färsbiffar. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.