Härligt goda färsbiffar som får smak av fetaost och basilika. Blanda ströbröd, mineralvatten och ägg. Tillsätt färsen, finhackad lök, smulad fetaost och basilikan
Idag passade det att göra rejäl varm mat med åska och regn utanför fönstret. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
och det är riktig matkoma här. igår kom jag tack och lov iväg till kiropraktorn. Men mannen kom iväg på det och det var en nöjd, glad och ambitiös kille vi har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.