Hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt smör och mjölk, och mosa sönder potatisen med en ballongvisp eller potatisstöt
Du kan även använda Mango Chutney som smaksättare i en sås exempelvis till kycklingfilé eller till den indiska färsgratängen som finns med på veckans matsedel
Fick till en väldigt god moussaka/färsgratäng eller vad en nu vill kalla det igår. Hyvlade zucchini och aubergine och täckte botten av en form, smulade lite av osten över sen ett lager färs och täckte med ett nytt lager av aubergine och zucchini
Povencalsk färsgratängmed tomat & zucchini. Eftersom jag har svårt att äta pasta så var det inte så lätt heller men jag tyckte att cayennepepparn tog över för mycket så för mig så gick faktiskt inte denna rätt hem hos mig jämfört med hans andra goda recept jag prövat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.