I själva verket är färskvitkål en delikatess i paritet med sparris. Problemet medvitkål är priset. Fräs löken på medelvärme tills den precis börjar få färg
Enkelt men ändå med fantastiska smaker. Grillade även färskvitkål, hasselbackspotatis på sötpotatis och gjorde en fantastiskt god tomatsalsa och även en vitlökssås
Allt serverades med ugnsrostad färskpotatis. färsk timjan och persilja. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Fräs svampskivorna gyllene, peppra och salta med försiktighet (både skinkan och tomaterna är salta. Strö ut gnocchi, lufttorkad skinka, svamp och soltorkade tomater på vitkålen
Häll i allt i en kastrull och fyll med vatten. Skär tomat och vitkålen. Till denna soppa rekomenderar jag att servera vitlöksbröd eller fröknäcke med Philadelphia ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.